تجهیزات صنایع تبدیلی:

اطلاعاتی راجع به ماشین الات تبدیلی

ماشین الات و تجهیزات صنایع تبدیلی 

کاغذ یک کالای واسطه ایی است و غالبا پس از اعمال یکسری عملیات تولیدی مورد استفاده قرار میگیرد . گاها اعمال عملیات تولیدی بروی کاغذ به کیفیت ، و مصرف پذیری ان کمک شایانی مینماید . بعضی از عملیات تولیدی بروی کاغذ از تکنولوژیهای نوین و پیچیده ایی برخودار هستند و همین موضوع سبب شده است بلحاظ علمی و تخصصی نگاه ویژه ایی را بخود مطعوف کند . طیف وسیعی از ماشین الات مدرن در حیطه صنایع تبدیلی منجمله شیت کاتر ، کوتینگ ،کروگیت ، لمینیت و چاپ  در سرتاسر دنیا مشغول بکار هستند .

شیت کاتر
آخرین مرحله تولید کاغذ ، پیچیدن ان بروی لوله مقوائی بصورت رول است ، این کاغذ خام بوده و اگر چه میتواند به همین شکل مورد استفاده بعضی از صنایع تبدیلی قرار بگیرد ، ولی لازم است برای مصارف گوناگون به اندازه های مختلف  بصورت شیت درامده و راهی بازار مصرف گردد. ماشین الات مخصوص شیت کردن رول کاغذ با عملکردهای متفاوت طراحی و ساخته شده است ، این ماشین الات در سایزها و ظرفیتهای مختلف و در عرض های متفاوت ، غالبا وظیفه شیت کردن کاغذ را براساس استاندارهای جهانی بعهده دارنند .بکارگیری تکنولوژیهای نوین توانسته در ساخت اینگونه ماشین تحولات زیادی ایجاد نماید ، سرعت ، دقت ، و ظرفیتهای بالا و بکارگیری سیستمهای PLC  از ویژه گیهای شیت کاترهای نوین است .
کاغذ سایز A به صورت استاندارد برش خورده هستند و برای کارهای چاپی که به صورت لب بر عرضه نمی شوند و به برش احتیاج ندارند مناسب هستند.
RA: دو درصد از سایز A بزرگ تر است. این سایز کاغذ برای کارهای چاپی لب بر و یا کارهایی که به یک برش مختصر احتیاج دارند و یا روی لبه کاغذ باید نوار کنترل رنگ (Color Bar) چاپ شود به کار می روند.
SR: ده درصد از سایز A بزرگ تر است. این سایز کاغذ برای کارهای چاپی لب بر و یا کارهایی که به لبه پهن برای برش بزرگ یا صحافی نیاز دارد و یا روی لبه کاغذ باید یک نوار پهن کنترل رنگ چاپ شود مناسب است.
B: معادل ۱۸ درصد بزرگ تر از سایز A است. از این سایز کاغذ برای چاپ پوستر. نقشه و جداول دیواری استفاده می شود.
C: از این سایز کاغذ یا مقوا برای ساخت پوشه، پاکت و کارهایی که باید در قطع A4 برش بخورد استفاده می شود.
کوتینگ
کوتینگ به معنی پوشش است. یک لایه مایع شیمیایی و یا رنگ که بر روی سطحی کاغذ و یا چوبی یا فلزی پاشیده می شود کوتینگ محسوب می شود . کاغذ و مقوا در بعضی از مواقع جهت چاپ بهتر و خواص فیزیکی بالاتر با موادهای طبیعی یا مصنوعی پوشش داده می شود .کاغذ چاپ دارای پوشش دو رو با کیفیت بالا و کمی سنگین و با سطحی صاف و هموار توسط ماشین الات کوتینگ تولید میشود . تکثیر تصاویر تک رنگ و چند رنگ با کیفیت خوب نیاز به کاغذی دارد که سطح آن یکدست و صاف باشد و جوهر بصورت یکنواخت جذب سطح آن شود . کاغذ کوتینگ شده در این مورد مناسبترین می باشد.کاغذ کوتینگ شده غالبا مرغوبترین نوع کاغذ است که هر چه سنگین تر باشد یعنی گرماژ آنها بیشتر باشد کیفیت چاپ روی آنها بهتر است. معمولا کارهای رنگی و یا اعلا را روی کاغذ و یا مقوا ی کوتینگ شده که به کاغذ گلاسه مشهور است چاپ می کنند.امروزه ماشین الات کوتینگ نقش اساسی در تولید کاغذهای با کیفیت در جهان ایفاء میکنند . نحوه پوشش مواد شیمیائی بروی کاغذ مهمترین چالش در این ماشین الات است ، بهمین دلیل تکنولوژی بکار رفته در این ماشین الات بدلیل حساسیت در تولید بسیار پیشرفته است ، انواع مختلف ماشین الات کوتینگ با تکنولوژیهای متفاوت دستاورد متخصصین در طراحی و ساخت اینگونه ماشین هاست . انواع کاغذ های کوتینگ شده بشرح زیر خلاصه میشوند .
کاغذ و مقوای گلاسه
مقوای پشت طوسی
شمیز دو رو و یا یکرو سفید
کاغذ کربن لس
کاغذ های رنگ شده ( رنگی )

کروگیت
ورق های۳لایه ۵ لایه و ۷ لایه که در تولید کارتن های بسته بندی به کار می روند، خود  از دو ، سه ، و پنچ لایه کاغذ لاینر که از بالا و پایین به یک کاغذ فلوت دار چسبیده اند،تشکیل شده است. این ورقهای سه ، ینج و هفت لایه  با توجه به فلوت لایه ی وسط و همچنین جنس کاغذهای مختلف به کار رفته در آنها کاربردها و ویژگی های متفاوتی در صنعت بسته بندی دارند. ماشین الات کروگیت بشکلی طراحی و ساخته شده اند ، که توانائی ان را دارنند تا ۷ لایه کاغذ را با فلوتهای مختلف به یکدیگر چسبانده و ورقه ائی محکم که تحمل فشار زیاد را دارد تولید نماید . به برکت تکنولوژیهای نوین وجود اینگونه ماشین الات مشکل بسته بندی در جهان را تا حد زیادی حل نموده و اکنون تولید کنندگان کالاهای صنعتی و تجاری با خاطر آسوده ،کالای خود را با بسته بندیهای کارتن که ورق ان توسط ماشین الات کروگیت تولید میشود به اقصاء نقاط دنیا صادر کنند . از ویژه گیهای این میتوان به فن اوریهای که در ان بکار رفته اشاره کرد ، بگونه ایی که  میتوان ماشین الاتی با ظرفیتهای پائین و بسیار بالا را طراحی و تولید نمود .
نوع فلوت هایی که در ورقهای کارتن بکار میروند بشرح زیر است .
فلوتA                                                                                                          فلوتB
برای بسته بندی کالاهای بسیار شکننده با جذب ضربه بالا                             با جذب ضربه بالا و سطح بهینه مقاومت در برابر خرد شدن
فلوتC                                                                                              فلوتE
بسته بندی با جذب ضربه بالا (بیشتر ازBفلوت)  در کارتن                     نازک ترین نوع ورق کارتن در مواردی که به عرض باریک ورق نیاز باشد
فلوتF
بسیار کم کاربرد
لمینت 
لمینت کردن یکی از سریع ‌ترین و ساده ‌ترین روش‌های محافظت از کاغذ بمنظور استحکام و تغییر ظاهری ان صورت می گیرد . در لمینت با چسبیدن لایه‌ بسیار نازک و شفاف بر یک یا دو طرف کاغذ ، از آن در برابر رطوبت و سایر آسیب‌های محیطی ، محافظت شده و محصول نهایی در برابر آب و پارگی مقاوم می گردد . به علاوه لمینت ، مانع از چروکیدگی ، لک‌ شدن ، آفتاب خوردگی ، سیاه شدگی ، پریدگی رنگ و یا چربی ، و سایر آسیب‌های موجود در محیط ، بر محصول نهائی می‌شود. از نمونه های لمنیت که بسیار در صنعت بسته بندی کاربرد دارد میتوان لمینت کاغذ و ورق نازک الومینیوم را نام برد که برای جلوگیری از رطوبت تولید میشود . لمینت در کارهای چاپی میزان شدت رنگ‌ ها و تضاد رنگی در تصاویر را هنگام  چاپ بهبود می‌بخشد .تصاویر چاپ شده با رنگ‌های درخشان ، بیانگر کیفیت بالاتری هستند.به عبارت دیگر ، لمینت بخشی از عملیات مربوط به بعد از تولید کاغذ است و برای اهداف خاصی مورد استفاده قرار می گیرد .

چاپ 

صنعت چاپ به دلیل آن که زمینه ساز پیشرفت های چشمگیری در عرصه علم و دانش بشری بوده از اهمیت بسیاری در جهان برخوردار است. واژه چاپ به معنای فن و صنعت تکثیر نقش های دو بعدی حرف ها، رقم ها، خط ها و تصویرها به وسیله انداختن اثر این نقش ها بر روی کاغذ، پارچه یا مواد دیگر و به ویژه چاپ مواد خواندنی بر روی کاغذ به شمار می رود.
این صنعت به دلیل کارکردهای متنوعی که در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی در جامعه کنونی دارد، هنوز نیز ارزش و اهمیت خود را نسبت به دیگر صنایع حفظ کرده و تلاش بسیاری از علاقه مندان به توسعه آن، سبب شده است که این بخش در حمایت از سرمایه، کار و تولید ، نقشی تاثیرگذار و تعیین کننده ایفا کند . این تاثیر گذاری دوسو یه بوده و سبب گشته تا طراحان و سازندگان ماشین الات چاپ ، در طی دوران متمادی دست به خلاقیت زده و این صنعت را رشد دهند و اکنون با استفاده از تکنولوژیهای روز ماشین الات مورد نیاز را به اشکال مختلف با ظرفیتهای کم ، متوسط ، بالا ، و بسیار بالا را طراحی و روانه بازارها در سراسر جهان نمایند . قدرت نفوذ این ماشین الات در دنیای امروزی انقدر زیاد است که دنیای بدون چاپ برای هر یک از ما متصور نیست .
چاپ انواع مختلفی دارد که متناسب با آنچه که قرار است چاپ شود و آنچه که بر آن قرار است چاپ شود انتخاب می‌گردد. مهم‌ترین این روش‌های عبارت‌اند از:
  • چاپ افست: عمدتاً برای انتشارات، تبلیغات
  • چاپ فلکسو: عمدتاً برای بسته‌بندی
  • چاپ هلیوگراور: عمدتاً برای بسته‌بندی
  • چاپ سیلک اسکرین: عمدتاً برای تبلیغات چاپهای تفکیکی
  • چاپ لتر پرس: یکی از روش‌های چاپ برجسته از قدیمی‌ترین روش‌های چاپی است
  • چاپ دیجیتال: برای همه مصارف، تبلیغاتی و اداری در تیراژ پایین

ما راجع به تمام مسائل ، برای رسیدن به مناسب ترین تکنولوژیها ، انتخاب ماشین های پر بازده ،  و در نهایت برگزیدن پروژه مناسب ، بدون محدودیت با شما تا حصول نتیجه حرف می زنیم.

بنابراین می توانید اطمینان حاصل کنید که مشکل شما به بهترین نحو ممکن حل شده است

سایر محصولات